Udskriv Egholt intranet
Egholt
Egholt er akkrediteret
 
 

Boenhederne på Egholt

 

Vi råder over 16 pladser i vores botilbud. 11 på Næstvedvej, 2 på Østervej og 2 på Frederiksbergvej og 1 på Lundgårdsvej. 

I boenhederne har beboerne fælles ansvar for madlavning, indkøb og rengøring. Dette organiseres efter turnuslister.

 

Kavalérfløjen

I Kavalérfløjen på Næstvedvej bor 5 beboere. Beboerne har eget værelse på 16 m2 og der er fælles køkken, 3 badeværelser og opholdsrum. I huset er der desuden et medarbejderkontor.

Se billeder af Kavalerfløjen

 

Røde Hus

I Røde Hus på Næstvedvej bor 6 beboere. Også her har beboerne eget værelse på 10-15 m2, fælles køkken, 2 badeværelser og opholdsrum. Det ene værelse er indrettet med egen indgang, køkken og bad og kan benyttes som udslusningslejlighed. I huset er der desuden et medarbejderkontor.

Se billeder af Røde Hus


Østervej

Boenheden på Østervej blev etableret i 2001. Østervej ligger på 5 km's afstand fra Egholt og er tæt beliggende på indkøbsmulighederne samt stationen. Boenheden består af 2 selvstændige lejligheder, hver med eget køkken og bad. Til huset hører desuden en have og der er indrettet et medarbejderkontor. Der er direkte busforbindelser fra Østervej til Næstvedvej.


Frederiksbergvej

Boenheden på Frederiksbergvej blev etableret i 2008 og ligger 5 km fra Egholt. Den består af et bofællesskab med eget værelse til de to beboere, fælles køkken og bad.


Lundgårdsvej

Boenheden på Lundgårdsvej er et enkeltmandsprojekt etableret i 2009.